POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju odustajanja od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno do prijema proizvoda kog kupac vraća.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona 018 821 071 ili  018 823 666 ili nam pošaljite mail na email adresu: [email protected].  Neophodno je da pošaljete fotografiju računa, Vaše ime, prezime, broj telefona i broj dinarskog tekućeg računa.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini. Gotovinu je moguće preuzeti neposrednim dolaskom u prodajni salon CML HOME ART, na adresi Hadžićeva 112, 18360 Svrljig, sa prethodnom najavom.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava Kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, CAMELEON HOME ART  internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA i Mastercard metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa Vašim Prodavcem, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac, niti slati na adresua koja je navedena na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu, o trošku pošiljaoca.

BESPLATNA DOSTAVA

Za narudžbine veće od 12.000rsd

BRZA DOSTAVA

Proizvodi će biti dostavljeni u roku od 15 dana

KORISNIČKA PODRŠKA

Naš tim podrške Vam odgovara u roku od 24h