ZAMENA PROIZVODA

Ukoliko ste nakon prijema proizvoda utvrdili da Vam ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona  018 821 071 ili 018 823 666 ili nam pošaljite email na adresu: [email protected]. Neophodno je da u trenutku poziva imate pored sebe račun i da nam saopštite šifru artikla.

Isto tako, ukoliko ste nakon prijema proizvoda ustanovili da želite da ga zamenite za drugi proizvod iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 018 821 071 ili 018 823 666.

Nakon toga, vrši se fizička provera da li je dostupan željeni proizvod i Prodavac će Vas pozvati sa svim neophodnim informacijama. Zamena artikla se vrši u roku od 7 dana.

Poručeni proizvod, bez prethodnog kontakta i dogovora sa Prodavcem, ne možete samoinicijativno menjati u salonu CML HOME ART.

Poručeni proizvod nije moguće menjati ukoliko je korišćen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju.

ROK ZAMENE

Rok za zamenu proizvoda je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Ukoliko željeni proizvod nije na stanju, rok za zamenu se produžava u zavisnosti od dinamike uvoza i rokova prispeća.

TROŠKOVI ISPORUKE

Troškove zamene robe i novca snosi Kupac, osim u slučajevima kada Kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

NAPOMENA

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene proizovda za drugi.

BESPLATNA DOSTAVA

Za narudžbine veće od 12.000rsd

BRZA DOSTAVA

Proizvodi će biti dostavljeni u roku od 15 dana

KORISNIČKA PODRŠKA

Naš tim podrške Vam odgovara u roku od 24h