DOSTAVA PROIZVODA

Isporuku proizvoda poručenih na sajtu [email protected] vrši kurirska služba Postexpress na teritoriji Republike Srbije ili sopstveno dostavno vozilo na teritoriji grada Beograda.

ROK ISPORUKE

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je 2 do 5 radnih dana od evidentiranja uplate za robu sa lagera.

Za robu koja se posebno poručuje, Prodavac će kontaktirati Kupca i informisati ga o očekivanom prispeću robe i očekivanom datumu raspoloživosti robe.

Zbog povećane količine narudžbina tokom sezonskih sniženja vremenski period isporuke može se produžiti do 7 radnih dana.

Rok počinje kada uplatu potvrdi internet prodavnica ili prvog radnog dana nakon podnošenja naloga.

PREUZIMANJE POŠILJKE OD STRANE KUPCA

Sve pošiljke sa sajta cmlhome.rs isporučuju se u periodu od 9 do 17 časova radnim danima i subotom. Roba se isporučuje Kupcu lično ili osobi koju je Kupac naveo kao primaoca pošiljke. Kupac ili primalac pošiljke mora se nalaziti na adresi koja je u porudžbenici navedena za isporuku robe u periodu od 9 do 17 časova, radnim danima i subotom.

Ukoliko dostavljanje naručene robe bude onemogućeno zbog odsustva Kupca ili druge osobe predviđene ovim Uslovima i ukoliko roba bude morala da se vrati u polazišno mesto Kupac će biti dužan da snosi i troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja, Prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.

Prilikom preuzimanja paketa Kupac u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proverava paket. Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su proizvodi oštećeni, službenik kurirske službe pravi zapisnik o reklamaciji. U slučaju oštećenja sadržine paketa, kurirska služba nadoknađuje nastale troškove.

Svaku pošiljku kurir će pokušati da isporuči 2 puta. U slučaju da i drugi put nista na adresi koju ste ostavili prilikom poručivanja, kurir će pokušati da vas dobije putem telefona koji ste takođe naveli u porudžbenici. Ukoliko i na ovaj način ne uspe da stupi u kontakt sa primaocem, pošiljka se vraća Prodavcu. U tom slučaju Kupac će biti dužan da snosi troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja, Prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.

CENA ISPORUKE

Troškovi dostave za pošiljke koje se mogu prevoziti kurirskom službom iznose 300 dinara.
Za proizvode koji svojim fizičkim svojstvima ne mogu da se prevoze kurirskom službom (lomljivi, gabaritni, postoji povećana opasnost defekta usred neodgovarajućeg transporta) kao što su sanitarije, pločice, kade, mozaici i sl. transport obavlja specijalizovani prevoznik i cena dostave se naknadno formira posebnim Ugovorom o transportu. Cena dostave zavisi od udaljenosti, težine i gabarita proizvoda.

BESPLATNA DOSTAVA

Za narudžbine veće od 12.000rsd

BRZA DOSTAVA

Proizvodi će biti dostavljeni u roku od 15 dana

KORISNIČKA PODRŠKA

Naš tim podrške Vam odgovara u roku od 24h