o nama 11.2023

O NAMA

Modna kuća Cameleon doo osnovana davne 1997. godine, više od dve decenije bavi se proizvodnjom i prodajom muške i ženske garderobe i veša. Brend Cameleon decenijama, zahvaljujući kreativnom i inovativnom timu dizajnera i menadžera, neguje liniju koja je prepoznatljiva.

Godine 2019. odlučili smo da odemo korak dalje. Oformili smo proizvodnu liniju za hromiranje metalnog nameštaja najvećeg kapaciteta u Srbiji i proizvodni pogon za obradu preciznih čeličnih cevi. Uz višedecenijsko iskustvo u modeliranju, krojenju i šivenju različitih vrsta štofova, započeli smo proizvodnju modernog nameštaja sa metalnim konstrukcijama visokog kvaliteta stvarajući novi brend pod nazivom Cameleon Home Art.

Cameleon Home Art u ponudi ima komforan nameštaj namenjen opremanju poslovnog i stambenog prostora. Lako se kombinuje i uklapa u sve stilove enterijera, od klasičnih do modernih. Naša atraktivna linija prati svaki dobro uredjen savremeni životni prostor koji sa našim nameštajem dobija jedinstvenu dimenziju.

Noseći delovi nameštaja izradjeni su od preciznih čeličnih cevi koje su u našim proizvodnim pogonima dodatno zaštićene hromiranjem ili plastificiranjem. Savremenim dizajnom i kvalitetom obradjenog materijala pratimo i ravnopravno konkurišemo svetskim trendovima.

Cameleon home art poseduje modernu liniju nameštaja koja prati savremene tržišne trendove i uspešno zadovoljava potrebe kupaca.

Za Vas, u sopstvenoj proizvodnji, proizvodimo udobni nameštaj koji ćete lako uklopiti u svaki poslovni i stambeni prostor. Posebni komadi nameštaja, nastali u sopstvenoj proizvodnji, će zadovoljiti i najistančaniji ukus.

Dugotrajni komadi nameštaja izrađeni su od najkvalitetnijih materijala u vlastitoj proizvodnji, na visokotehnološkim mašinama.

Sa ponosom vam predstavljamo svaki naš poizvod, domaćeg porekla, za čiji je bezvremenski dizajn je zaslužan tim naših dizajnera, a vredne ruke naših majstora su sprovele svaku njihovu zamisao u delo stvoreno za uživanje.

Uz CML Home Art nameštaj uživajte u udobnosti i kvalitetu u svom domu. Za Vas smo pripremili nameštaj moderanog dizajna koji će učiniti da svaki dom izgleda elegantno i posebno.
Neka dnevna soba bude oaza mira u kojoj ćete provoditi najveći deo vremena na našim trajnim, udobnim i komfornim garniturama. Dodajte stil svom domu sa trpezarijskim setovima koje čine udobne stolice eksluzivnog izgleda i trpezarijski stolovi bezvremenskog dizajna. Sada više nego ikad cenimo ritual zajedničkih obroka uz vedrinu i spokoj sunčanog kutka.

Ponosi smo što koristimo samo najkvalitetnije materijale i pridržavamo se najviših proizvodnih standarda. Naša krajnja misija je zadovoljni kupac koji će nam se rado ponovo vratiti.

BIRAJTE CAMELEON HOME ART

INFORMACIJE U VEZI KUPOVINE

018/823-666 radnim danima od 09:00h – 19:00h
subotom od 09:00h – 14:00h

BRZA DOSTAVA

Rok dostave za CML nameštaj –
15 dana

KORISNIČKA PODRŠKA

Naš tim podrške odgovara na
Vaša pitanja u roku od 24h